Algunes receptes que et sorprendran i amb les quals sorprendràs.

I, a més de menjar boníssim, t'estaràs prevenint davant malalties cardiovasculars, digestives, degeneratives o simples refredats de cara a l'hivern. Som el que mengem i, en aquest cas, també el que llegim.

  • Ideal per a tota la família i per als qui volen menjar bé, sa i s'atreveixen a provar coses noves.
  • Com preparar la recepta, què prevé, els seus nutrients i trucs per fer-les encara més gustoses i saludables.

Vols aquest receptari exclusiu per a tu? Només has de facilitar-nos el teu nom i correu electrònic per rebre completament gratis l'enllaç de descàrrega.







Deixa'ns les teves dades, subscriu-te a la nostra newsletter del blog i t'enviarem un enllaç per descarregar les receptes

* Camps obligatoris



INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
AGRUPACIÓ AMCI D'ASSEGURANCES I REASSEGURANCES, S. a. tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció a aquesta newsletter i d'enviar-te periòdicament informació sobre notícies d'actualitat publicades en el nostre blog, sobre productes d'assegurança i plans de pensions comercialitzats per Grup ACM Espanya i sobre serveis de tercers amb els quals Agrupació o el seu grup aconsegueixi acords de col·laboració. Pots revocar el teu consentiment en qualsevol moment, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional en la nostra Política de Protecció de Dades.