• 5 min de lectura

Estrès, atabalament, cues, una jornada de feina inacabable i, quan arribes a casa, has de cuinar, fer bugades, passar l'aspiradora... Et sona, oi? I encara trobes que no et mereixes una escapada de cap de setmana sense cobertura? T'oferim les millors estratègies perquè te'n surtis de meravella!

Per què cal desconnectar per connectar

Una escapada de cap de setmana sense cobertura és més necessària que no et penses. No únicament es tracta de reposar, sinó de desconnectar per connectar, d'escoltar-se a un mateix, de saber què et fa content i què no, de passar temps de qualitat amb la parella, la família o els amics i de gaudir de cada minut del dia sense estar pendent del rellotge ni del mòbil.

Hi ha gent que diu que no sap com es pot relaxar mentre remenen el mòbil. Deixa't estar de tecnologia i regala't 48 hores per anar a fer un tomb en plena natura o passar una sobretaula agradable! La salut mental i física t'ho agrairan.

48 hores sense cobertura

Beneficis d'una escapada de cap de setmana sense mirar el telèfon

Fer un parèntesi i viatjar, encara que sigui només un parell de dies, sempre paga la pena. Ni t'imagines què significa deixar de banda la rutina! Els beneficis són en tots els sentits, especialment si t'escapes en un lloc on el telèfon no et distreu contínuament:

  • T'ajudarà a reduir l'estrès i a veure la vida amb més optimisme.
  • Aclariràs les idees i recarregaràs piles per tornar amb més energia.
  • Desconnectar per connectar amb les coses que et fan xalar et donarà més seguretat en tu mateix.
  • Diràs adeu als maldecaps i, quan tornis, et miraràs els problemes amb més perspectiva.
  • Reposaràs i dormiràs les hores convenients, fet que contribuirà al teu benestar físic.
  • Descobriràs indrets nous i construiràs tot de records inesborrables.
  • Crearàs més lligams amb el teu company o companys de viatge.
  • Coneixeràs la història, els paisatges i la gastronomia d'un lloc nou i això t'enriquirà.
  • Deixaràs enrere, encara que sigui momentàniament, una vida sedentària.

Com et pots relaxar i passar un cap de setmana ideal sense cobertura

Perquè tot surti com ho havies pensat, has de fer una mica de planificació o, dit altrament, no ho has de deixar tot per a última hora, si no et vols acabar atabalant amb l'escapada!

Aquí tens uns quants consells sobre com et pots relaxar i fer que les 48 hores sense cobertura que t'esperen es converteixin en un refugi per recuperar les forces:

  • Tria, preferentment, destinacions que no siguin gaire lluny d'on vius, perquè no hagis de dedicar gaire temps als desplaçaments. Què et semblaria l'entorn del Naranjo de Bulnes, a Astúries? O potser el llogaret de Miravete de la Sierra, a Terol, on es respira pau i l'antena de més a la vora és a cinc kilòmetres?
  • Fes les reserves de l'allotjament amb prou antelació. No agrada a ningú de cercar un lloc per dormir en el darrer moment! Si t'ho permet la butxaca i hi vas amb la parella, opta per un hotel romàntic o atractiu. Què et semblaria de tenir una banyera d'hidromassatge a l'habitació? És ideal per relaxar-se!
  • Posa a la maleta tot el et pugui fer servei. Qui vol anar en cerca d'una farmàcia de guàrdia perquè ha oblidat un analgèsic?
  • Mira d'obtenir informació prèviament sobre la teva destinació i traça una ruta amb els indrets que t'agradaria de visitar i on voldries fer els àpats. Això sí, no atapeeixis la jornada amb un fotimer d'activitats, perquè, amb tan poc marge, t'agafarà frustració si no tens temps d'anar a tot arreu on havies previst.
  • No perdis l'avinentesa de passejar pel bell mig de la natura o per parcs urbans. Si apagues el mòbil i et dediques a viure el present, tindràs menys desfici i t'ho passaràs doblement bé.
  • Una assegurança de turismes i de furgonetes et permetrà d'estar tranquil, en cas que tinguis cap entrebanc amb el vehicle. Hi inclou geolocalització i la millor assistència contra avaries o accidents, un vehicle de substitució gratuït i assistència de viatge. No hi ha res que pugui anar malament!
  • Si te'n vols desentendre al 100 %, tria una Subscripció Prime. Apunta't a una vida més fàcil les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. I si algú reserva en lloc teu la millor casa rural al millor preu o el millor restaurant de la zona? Deixa-ho a les seves mans!

Unes finances sanejades: la clau de la tranquil·litat

És ben veritat que els diners no fan la felicitat, però ajuden a aconseguir-la. Disposar d'unes finances sanejades i d'uns quants calerons estalviats et garantiran la seguretat econòmica que necessites per fer una escapada de cap de setmana sempre que et convingui. Si trobes que estalviar no és el teu fort, aquests consells hi poden contribuir:

  • Objectius financers i pressupost: fixa quin objectiu vols aconseguir a mitjà termini i elabora un pressupost detallat que inclogui tant les despeses invariables, agrupades per categories, com les despeses extres que acostumes a tenir cada mes. És essencial que ho revisis per saber, en general, l'estat de les teves finances.
  • Proposa't de fer un estalvi mensual: quan hagis aclarit com et gastes els diners, elimina'n les despeses innecessàries o prescindibles. Val més que estalviïs cada mes per tenir un coixí que et permeti de fer coses com ara una escapada cada cert temps.
  • Inverteix segons les teves possibilitats: no et convé de tenir els diners desats en un mitjó o sota el matalàs. Un bon producte d'inversió t'ajudarà a fer rendibles els estalvis. No oblidis que, com més rendibilitat, més risc. Tu en fixes el límit, però, en qualsevol cas, no facis perillar la teva seguretat econòmica. Dit això, comença a fruir!

També et pot interessar

Els nostres productes