• 4 min de lectura

En aquest moment de la temporada, ja estem tots molt cansats de donar-li voltes al coco per decidir què fer el cap de setmana, sobretot si el temps no acompanya. Si estàs buscant un pla d'hivern que moli, fes un cop d'ull a la proposta que et portem. Hi ha opcions per a tots els públics!

Confessa, quant fa que no vas al teatre? No ens val la funció del teu fill o nebot a l'escola. Que, sí, que segur que va ser entranyable, però ens referim a una obra teatral d'aquestes que dilluns no pots parar de recomanar a tota l'oficina.

T'apropem la cartellera més reeixida de les principals ciutats espanyoles. Esperem que siguis a temps d'aconseguir una bona entrada i gaudir d'aquest pla d'hivern, que en realitat t'animem a fer durant tooooot l'any.

Un secretet! No desesperis si la teva ciutat no és al llistat. Ens hem centrat en els cartells dels teatres de Madrid, Barcelona i València, però moltes de les obres estan de gira per Espanya. Segur que Google et localitza data i escenari proper.

Anar al teatre

Una teràpia integral

Una comèdia que especula sobre la necessitat humana de creure en alguna cosa. El retrat d'una societat que sembla que està eliminant la religió, però que encara necessita tenir fe en quelcom que ens ajudi a trobar sentit les nostres vides. Els alumnes que s'inscriuen en els cursos de fleca de Toni Roca saben que són únics, el mètode parteix d'una simple i curiosa premissa: “Per fer un bon pa només és necessari estar bé amb un mateix”. Encara no saps què fer aquest cap de setmana?

ON: Teatre Fígaro, Madrid

QUAN: Fins al 2 d'abril de 2023

Lorca de Saura

Fragments de les obres escrites per Federico García Lorca, combinats amb altres escrits completament nous, amb els quals es narra la vida de Lorca vista a través dels ulls d'una dona del nostre temps. L'espectacle incorpora el cinema, la música, la fotografia, el ball i la pintura, convertint-lo en un muntatge artístic que engloba diverses disciplines amb què captivar els amants del teatre a Madrid.

ON: Teatre Infanta Isabel, Madrid

QUAN: Del 15 de febrer al 19 de març de 2023

Doble o res

Èxit argentí amb múltiples premis que relata la història del director d'un important mitjà de comunicació que ha de deixar el seu lloc a mans d'un dels seus dos subdirectors. Un és dona i l'altre home. Què influirà en aquesta decisió? Descobreix-ho en aquesta obra d'impacte emocional, on res no és el que sembla, i on la traïció i l'amor són girs continus d'aquesta falsa rosca que anomenem poder. T'atraparà!

ON: Teatres Luchana, Madrid

QUAN: Fins al 26 de març de 2023

Encant

Un espectacle teatral per divertir-se en família. Deixa't portar per la màgia i l'animat ritme de la família Madrigal, on tots els seus membres tenen habilitats fantàstiques... excepte un. Ella és Mirabel, una noia que farà tot el que sigui per enorgullir i, sobretot, salvar als seus. Descobreix la força que pot arribar a tenir una família unida i que tota persona, sigui qui sigui, té un do especial que la fa única.

ON: Teatre EDP Gran Via, Madrid

QUAN: Dissabtes, del 4 de febrer al 29 d'abril de 2023

Júnior

El tàndem creatiu creat per Joel Joan i Héctor Claramunt torna aquesta temporada amb un protagonista de luxe: Joan Pera. Junior és una comèdia que ens parla sobre un home que es resisteix a fer-se gran i, per tant, a morir. Després d'un pacte amb la mort, tindrà l'oportunitat de tornar a viure en un cos jove durant sis mesos. Com s'adaptarà a una nova realitat que no té a veure res amb allò que ell podria esperar?

ON: Teatre Comtal, Barcelona

QUAN: Fins al 19 de març de 2023

El Pare

Qualificada de farsa tràgica, tracta un tema tan difícil com la perduda de la realitat deguda a la vellesa de forma divertida, apassionant i profunda. Des del respecte, Andrés ens fa riure a través de situacions ambigües, rèpliques mordaces i el continu dubte de si el que realment succeeix és el que diu la família o és el que sent el pare. Quan creguis estar en una certesa, un revés inesperat, et tornarà a desconcertar. És la seva manera de triomfar a les sales de tot Espanya i ara ho farà al teatre de Barcelona.

ON: Teatre Romea, Barcelona

QUAN: Fins al 26 de febrer de 2023

Elles i ells

La parella és un cosmos de dos que sempre dona molt de joc al món de la comèdia. Com veuen les coses elles? Com les veuen ells? Tant si vius en parella, com si n'has tingut en el passat, aquest espectacle és per a tu. Amb l'humor com a eix principal del muntatge, les rialles estan garantides. Prepara't per passar una bona estona a través del més quotidià de les relacions convertit en pur teatre.

ON: Sala Ars Teatre, Barcelona

QUAN: Fins al 25 de març de 2023

Màgia Kids

Una gran producció on la màgia més espectacular es fusiona amb la dansa, el teatre, i una posada en escena que captivarà els més petits de la casa sense avorrir els grans. Preparats per ajudar Magic Pablo a superar el Gran Repte? Auri, un dels mags més poderosos que ha existit mai, examinarà les qualitats del jove mag per veure si és un digne successor. Hi pot haver millor pla per a aquest hivern?

ON: Teatreneu, Barcelona

QUAN: Fins al 25 de març de 2023

Talla el cable vermell

El plantejament original, la novetat constant i l’humor inevitable són els factors que han fet que el públic esclati de riure i porti 11 temporades apostant per aquest espectacle d'improvisació, ara present a València. Les inesperades propostes dels espectadors donen lloc a personatges desbocats, situacions insospitades, reptes impossibles, balls sorprenents, cançons hilarants... Tot s'alinea per oferir vuit números diferents, cadascú més arriscat i enginyós, que conformen l'espectacle d'humor que està revolucionant la cartellera de València.

ON: Teatre Talia, València

QUAN: Fins al 24 de febrer de 2023

Subit!

Un espectacle d'improvisació on el guió de les històries el proposes tu. Els actors d'aquesta experimentada companyia teatral construiran divertides i irrepetibles escenes amb les peces que el públic els proporcioni i, com no podia ser d’altra manera, la seva privilegiada imaginació. Sense trampa ni cartró. Deixa de remugar què fer aquest cap de setmana i ves pensant la teva aportació.

ON: Teatre Carolina, València

QUAN: Fins al 25 de febrer de 2023



Ja has triat obra de teatre a la nostra particular cartellera? Recorda que a Tomamos impulso, amb el teu Compte Subscripció PRIME, ens ocupem de treure't les entrades per a qualsevol espectacle. Contacta amb el teu assistent personal i fes-te la vida més fàcil! I si encara no ets PRIME, aquí pots trobar tots els serveis que tenim pensats per a tu.

Si necessites algun altre pla d'hivern per resoldre què fer el cap de setmana quan el fred apreta, busca en aquest altre post ple de museus ben calentons. Cultura al màxim!

També et pot interessar

Els nostres productes