• Sandra Solaguren-Beascoa | #impúlsate
  • 4 min de lectura

Nou any, nous reptes

Són moltes les persones que elaboren una llista de propòsits per al nou any i, segons les estadístiques, realitzar esport és un dels més citats.

Malgrat que són moltes les persones que han començat a adoptar un estil de vida saludable, encara queda una important tasca per fer. Les taxes de sobrepès i obesitat, així com el sedentarisme, mantenen avui dia uns valors alarmants al nostre país. Per això, començar a realitzar exercici físic de manera regular i adoptar una alimentació saludable i equilibrada, acostumen ser alguns dels propòsits més comuns quan comença un nou any... i està molt bé que sigui així.

Regals de Nadal per a esportistes

Un bon regal pot motivar-nos

Per impulsar i comprometre’s amb aquests saludables reptes és important estar motivats i una molt bona manera d'aconseguir-ho pot ser amb uns bons regals nadalencs especialment dissenyats per fer esport, alimentar-nos de manera saludable i equilibrada i afavorir uns bons hàbits de son i descans. Si vols començar l'any prioritzant la teva autocura o la cura personal dels teus familiars i amics, et donem algunes idees per demanar i/o regalar, ajudant els teus éssers més estimats a millorar la seva salut i qualitat de vida present i futura.

A més, si ets o són persones que ja s'han afegit a l'ona del fitness, pots permetre’t de demanar-los i/o sorprendre’ls amb quelcom que us motivi a continuar amb uns bons hàbits de vida.

Som-hi, que us fem una llista!

  1. El gimnàs a casa: cada vegada són més les persones que opten per realitzar la seva rutina d'exercici sense moure's de casa. Per això, un bon i bonic equipament és fonamental per començar amb la rutina d'entrenament funcional. Munta un senzill pack amb el més essencial: estoreta antilliscant, un parell de manuelles graduables, una kettlebell o pes rus ajustable, un parell de pesos per a turmells, un foamroller i unes bandes elàstiques de diferents graus de duresa o intensitat.
  2. Hidratació: una ampolla senzilla i reutilitzable per poder portar l'aigua fresca i segura a tot arreu. No has d'oblidar hidratar-te abans, durant i després de cada sessió per tenir un bon rendiment durant els entrenaments.
  3. Per tenir cura dels músculs: una pistola de massatge muscular és una de les eines més utilitzades per les esportistes per preparar i recuperar el múscul. Si estàs començant a fer exercici segur que t'ajudarà a millorar el teu procés de recuperació i adaptació als nous estímuls i intensitats de treball. També pots optar per regalar un bo en sessions de fisioteràpia en un centre especialitzat perquè puguin utilitzar-lo quan el més ho necessitin.
  4. Informació de qualitat: un bon llibre sempre és un regal d’èxit. És important mantenir-se informat dels últims avenços en alimentació i exercici físic. Abans de comprar-lo, assegura't que ofereix un contingut de qualitat que resulti senzill de llegir i comprendre pels esportistes més novells. Si, per contra, ja ets un expert, opta per llibres més tècnics que t'ajudin a aprofundir els teus coneixements sobre un tema més concret.
  5. Calçat i roba esportiva: podem optar per opcions bàsiques com l'equipament en roba i calçat esportiu per començar a realitzar activitat física. Un bon model sempre ajuda a començar amb un plus de motivació tant a principiants com als esportistes més veterans.

No obstant això, si fins i tot així et queden dubtes, l'equip d'expertes i experts entrenadors de MAMIFit i els metges de les assegurances de salut de Tomamos impulso t'ajudaran a regalar-te o regalar un pla d'entrenaments individualitzat per poder complir els nous propòsits del proper any, aprenent generar uns bons hàbits saludables, implementant la pràctica d'exercici físic de manera regular, mantenint una alimentació equilibrada i prioritzant les rutines d'autocura. T'animes a comprovar-ho?

Més sobre mi
Sandra Solaguren-Beascoa. Graduada en CAFiE (Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport). Especialista en salut, entrenament i dona. Doctorada en Biomedicina en la Universitat de Granada. Entrenadora i investigadora a MAMIfit.

També et pot interessar

Benestar i salut

Lara Marín
#impúlsate

Benestar i salut

Lourdes Peña
#impúlsate

Benestar i salut


#impúlsate

Benestar i salut

Lara Marín
#impúlsate

Els nostres productes