• 5 min de lectura

Ja tenim aquí el pont més llarg de l'any! Si t’ha enganxat que no tens res organitzat i et cau la casa a sobre, t'ajudem a treure-li partit amb alternatives per a tots els gustos.

Un viatge d'última hora, una escapada de dia, un bon espectacle o una mica de relax. Al pont de desembre hi ha temps per a tot i per a tots. Segur que entre totes aquestes opcions trobes més d'una idea per triomfar.

Plans per al pont de desembre

Una tard (o matí) de circ

Aquest clàssic sempre destaca entre els plans de desembre. Encara que clàssic, clàssic, igual no és la millor manera de definir l'innovador espectacle de Circoclassica per a aquest any: Llegendes d'Àsia. Una innovadora exhibició acrobàtica d'altíssim nivell per evadir-se del dia a dia. Estarà fins al 15 de gener a IFEMA. Perfecte per al Nadal a Madrid.

Però aquí pensem en tothom, per tant, si no et trobes a la capital, també podràs gaudir dels espectacles de Productores de Sonrisas. El sueño de Miliki es troba de gira per tot Espanya. Saragossa serà l'afortunada d'acollir-los durant les dates del pont de desembre.

Turista a la teva pròpia ciutat

Aprofita aquests dies per perdre't pels carrers de la teva ciutat. Passejar pel nucli urbà, visitar els enclavaments més representatius, recórrer els parcs més icònics o delectar-se en algun dels seus museus. Les presses del dia a dia moltes vegades no ens permeten admirar la bellesa del lloc on vivim. Intenta mirar la teva ciutat de sempre amb els ulls d'un turista, fins i tot pots fer algun tour. N’hi ha molts de gratuïts o amb temàtiques i transports molt atractius. Una fantàstica opció si no saps què fer durant el pont de desembre.

Deixa’t endur per l'ambient nadalenc

Aparadors, il·luminació i altres decoracions nadalenques ja estan a punt per submergir-nos en aquesta fascinant època de l'any. Un senzill passeig pels carrers més il·luminats de la ciutat quan arriba el capvespre, acompanyat per uns xurros amb xocolata calenta per mantenir la temperatura, ja és un pla boníssim.

Pots aprofitar per fer un volt per algun mercat nadalenc i comprar aquell article especial que completi la decoració de la teva llar. De fet, aquest és el moment idoni per desempolsegar l'arbre i posar-se amb la decoració d’aquest dies si encara no has començat!

Si vols alguna cosa encara més especial, cada vegada són més les ciutats que preparen grans espectacles d'il·luminació per a aquestes dates. Naturaleza encendida, aquest any també a Còrdova, o les luces del botánico, a Màlaga, són algunes opcions que es dilataran en el temps per divertir-se també durant el Nadal.

Patinar sobre gel i menjar castanyes

Amb tants dies, també hi té cabuda l'esport, i un de molt típic d'aquestes dates és el patinatge sobre gel. Pensa, pensa, perquè segur que no massa lluny de casa teva han habilitat alguna petita pista per passar una bona estona. No serà la del Rockefeller Center de NY, però també tindrà el seu encant, segur.

I després de tant esforç, “culades” i fresqueta... degustar unes castanyes acabades de rostir se’ns posarà la mar de bé. Una tradició que hem de mantenir!

Musicals per al record

Madrid és la ciutat espanyola per excel·lència per als musicals. Charlie y la fábrica de chocolate, el Rey León, la Historia Interminable, Matilda, Cantando bajo la lluvia... són algunes de les produccions que estaran en cartellera durant el pont de desembre. Però altres grans títols ompliran els teatres d'altres ciutats. És el cas de Pretty Woman, Grease i Cruz de navajas, per a aquests dies i durant el Nadal a Barcelona, o El Guardaespaldas, durant el Nadal a València.

Hauràs d'organitzar-ho amb una mica de temps, perquè és un dels plans de desembre més demandats i les entrades volen.

Visitar una exposició o museu poc convencional

Una altra alternativa cultural molt desitjable quan s'apropa el Nadal a Madrid, a Barcelona o a València, per exemple. En aquesta època, com disposem de més temps lliure i de qualitat, trobem una oferta d'aquestes característiques molt més àmplia.

El manantial de los sueños arriba aquest any amb El origen de la Navidad disposat a sorprendre a tothom qui el visiti. Però no és l'única opció, el Museu de les Il·lusions, present ja a moltes ciutats, és una altra magnífica elecció per visitar pel pont de desembre.

Carretera i manta

Si ets dels afortunats que aprofitarà aquestes festes per organitzar una escapada i encara no tens definida la teva destinació, t'aconsellem qualsevol dels itineraris de la nostra ruta pel nord d’Espanya.

Clica aquí i no et perdis cap de les propostes, també perfectes per plantejar-te grandiosos plans de desembre.

Les escapades també poden ser d'un dia

Si els dies de vacances o el pressupost no et permeten un viatge en tota regla, sempre tindràs la possibilitat de buscar un lloc proper on passar el dia. Una ciutat dins de la mateixa província, un poblet per descobrir, una muntanya on gaudir de la neu o una platja o parc on passejar si el temps acompanya.

Sessió de cinema a casa

Tants dies donen per a molt, i entre tants plans de carrer també s'agraeix alguna estoneta de relax a casa. Fa poc us deixàvem en aquest altre article recomanacions de cinema per veure en família. Adaptable a totes les edats i moments de la vida. Nit de cinema en parella, amb amics o, per què no, en solitari.

Puzles, jocs de taula o, fins i tot, videojocs

Un altre pla casolà, per si el temps o les forces no acompanyen del tot, és organitzar una sessió de puzle entre amics o família. Et sorprendrà com de divertit pot resultar. Amb quantes peces t'atreveixes? 1.000, 5.000, 10.000... o igual podem pujar l'aposta a un 3D.

I una tarda/nit de jocs de taula mai no falla. Ambienta el saló, prepara algun mos per matar el cuc i som-hi! Que la competitivitat, sense arribar als extrems, en aquestes ocasions, resulta una virtut.

Un estoneta gourmet, nyam, nyam!

Ajuntar-nos per enfornar galetes nadalenques, preparar un deliciós sopar, el batch cooking de la setmana o qualsevol de les boníssimes propostes del nostre receptari per fer el salt als refredats. Punxa aquí per descarregar-te'l si encara no el tens.

No ens miris així, encara que creguis que no t'agrada cuinar, dóna-li una nova oportunitat: t'assegurem que pot ser un fantàstic pla per fer durant el pont de desembre.

Autèntic relax

Planifica una sessió de bellesa, massatge o spa. Molts hotels ofereixen la possibilitat de gaudir dels seus serveis de spa o balneari sense la necessitat d'estar-hi allotjats. Algunes ciutats com Granada o Madrid també compten amb emblemàtics banys àrabs realment bé de preu per desconnectar de la realitat.

Però no t'adormis ni relaxis massa! Triïs el pla que triïs, comprova que estàs assegurat. Els accidents passen, fins i tot en els plans més senzills i, encara que una assegurança d'accidents no els evita, sí pot pal·liar-ne les conseqüències econòmiques. T'informem de tot el que necessitis!

També et pot interessar

Els nostres productes