• 4 min de lectura

Queda inaugurada la temporada de sofà, pel·li i manta. Un dels nostres plans en família preferits quan es fa fosc aviat i les temperatures deixen d'acompanyar per gaudir de la naturalesa o el parc.

Prepara unes bones crispetes, agafa’t lloc al sofà i avui t'ajudem nosaltres a decidir per muntar el cinema a casa. Ens sap greu si sou dels que es diverteixen més passant de tràiler en tràiler que amb el mateix visionat de la pel·li. Tot i així, et donarem diverses alternatives depenent de l'edat dels petits de la casa. El debat per triar pot continuar obert 😉

Pel·lis per veure en família

Per als més petits...

El simple fet de compartir un moment junts, ja els fa feliços. Adapta la sessió als horaris i necessitats segons l'edat. Si no han complert els cinc anys, canvia les crispetes per un altre tipus de Snack com poma o altres tipus de xips que vegis més adequades, que un dia és un dia, i deixa't portar per gaudir d'aquest tipus de plans en família tots junts.

  • LA PATRULLA CANINA. Qui tingui nens petits i no conegui la Patrulla Canina, no viu en aquest món. Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma, Skye, amb la incorporació de Liberty, s'estrenen a la gran pantalla. Gairebé hora i mitjana d'aventures per salvar Ciutat Aventura del malvat Humdinger. Això sí, et pots endur la cançoneta ficada al cap tot el cap de setmana.
  • EL LORAX. Una màgica adaptació del clàssic guardià del bosc que simbolitza l'etern poder de l'esperança. Un noi ha de descobrir la història del Lorax, una encantadora, encara que enutjada criatura, que lluita per protegir un món en vies d'extinció, per guanyar-se l'afecte de la noia dels seus somnis. Un “bigotàs” difícil d'oblidar.
  • CANTA. Una tendra comèdia musical a la recerca de l'estrella que tots portem dins capaç d'enamorar nens i grans. Buster Moon, un optimista coala organitza una gran competició de cant per salvar el seu decaigut i endeutat teatre, ho aconseguirà? Si no la coneixes, ja trigues. Tant en l'original com en la segona part, amb moments hilarants i versions tremendes de grans temes, des de Julio Iglesias a Elton John, cantats per porquets, elefants, goril·les...
  • HOTEL TRANSILVÀNIA 4. Per als fans d'aquesta divertida família de monstres, ja està disponible l'última incorporació. En aquesta ocasió, Drac i els seus amics es transformen en humans, mentre Johnny es converteix en un monstre. Com es comportaran dins dels seus nous i estranys cossos? Aconseguiran tornar a la seva forma habitual?

Per als qui ja van sent més grans

Pots simular un cinema a casa, amb entrades i tot, convertir el saló en una sala de plena de matalassos, posar llumetes per crear un ambient especial o, simplement, tirar-te al sofà a veure aquestes pel·lis en família.

  • PADRE NO HAY MÁS QUE UNO. Les peripècies d'aquesta esbojarrada família no tenen final. Comença per la primera i continua fins a la 3. Això sí, intenta no fer-ho d’una tirada. Com s'ho farà en Javier, el cap de família, davant de les diferents situacions a què haurà de fer front? Us hi veureu retratats i retratades, en alguns casos i això us farà petar de riure.
  • HOTEL PER A GOSSOS. Les pel·lícules amb gossos acostumen ser una aposta segura a aquestes edats. Imagina un hotel atapeït d'aquestes adorables mascotes. És la idea d'un adolescent orfe que, en secret, recull gossos de carrer i els porta a un hotel abandonat.
  • CLIFFORD: EL GRAN GOS VERMELL. Quan Emily descobreix que el seu petit cadell vermell anomenat Clifford ha crescut tres metres de la nit al dia, demanarà l'ajuda de tot el veïnat per evitar que el gran cadell juganer es fiqui en embolics. Una aventura plena de diversió!
  • E.T. L'EXTRATERRESTRE. Aquesta inoblidable pel·lícula compleix 40 anys com a gran eminència entre les pel·lis de família. Quin millor moment per rememorar-la acompanyats dels més joves de la casa? E.T., Elliott i la seva família estan desitjant conquerir nous cors. Un clàssic que pot fer aparèixer alguna llagrimeta en família.

Pel·lícules per a adolescents

Quan aquesta temuda edat comença a aparèixer, tota excusa és bona per passar més temps amb ells i donar peu a converses que els puguin ajudar a afrontar la vida. Escull pel·lícules per a adolescents, amb rerefons, i aprofita l'oportunitat per conversar i transmetre valors. El cinema a casa pot ser un gran aliat per continuar fent plans en família.

  • TRETZE VIDES. Basada en la història real que va commoure al món, aquest film és el relat del rescat d'un equip de futbol de la cova de Tham Luang, a Tailàndia, després de quedar atrapat per les pluges torrencials i perilloses inundacions. Abstenir-se si quedar-se atrapat en espais tancats et fa molt “cangueli” o t’angoixa seriosament.
  • THE UPSIDE. Dell Scott, en llibertat condicional des de fa poc, busca un nou camí. El destí li ofereix l'oportunitat de cuidar un multimilionari paralitzat del coll en avall per un accident de parapent. Una història sorprenent que no deixa indiferent ningú i convida a la reflexió.
  • ELS AVANTATGES DE SER UN MARGINAT. Charlie, acadèmicament precoç i poc sociable, és un marginat, sempre observant des de la distància, fins que la guapa Sam, d'esperit lliure, i el seu germanastre Patrick l'acullen sota la seva ala. Imprescindible entre les pel·lícules per a adolescents.
  • DUMPLIN. Una jove capaç de trencar estereotips i sorprendre al món, a la seva mare i a ella mateixa. Basada en la novel·la de Julie Murphy, demostra com les històries d'amor i autodescobriment adolescent poden ser protagonitzades per tota mena de cossos.

Disponibles a PrimeVideo

A què estàs esperant per muntar aquest planàs de tardor en família? Totes aquestes pel·lícules estan disponibles a PrimeVideo. Encara no disposes d'aquesta plataforma? Corre! Els 15.000 primers a contractar el nostre servei PR1ME tindran Amazon Prime durant tota la durada del compte i molts altres beneficis.

No el deixis escapar! Informa't aquí i subscriu-te a una vida més fàcil, una vida PR1ME!

També et pot interessar

Els nostres productes