• 4 min de lectura

Si et demanes què faràs avui tenim una pila de propostes. Descobreix les millors activitats gratuïtes amb amics.

Penses que amb l'arribada del fred s'ha acabat la diversió? No t'agradaria de gastar-te una fortuna anant de gresca? T'has llevat sense ànims i la única cosa que t'interessa és saber què faràs avui? No hi pateixis. Hi ha tot d'activitats per fer amb els amics per molts pocs diners o sense que et valguin ni un euro!

Si et falten idees, aquí en tenim unes quantes per fer en companyia, totes divertides i sense que se'n ressenti la butxaca. Pren-ne nota... i a xalar-la!

Fes esport a l'aire lliure si el temps hi acompanya

Que faci fred no significa que no puguis gaudir a l'aire lliure! Una mica d'esport amb amics sempre va bé. Deixaràs enrere l'estrès i et posaràs en forma gairebé sense adonar-te'n. Sortir a córrer, anar amb bici de muntanya o fer senderisme en un entorn natural és un bon pla per als dies d'hivern quan fa sol. Després et trobaràs genial!

Una tarda CPM = crispetes, pel·li i manta

Si us ve de gust estar ben tranquils a casa, una tarda de tele amb una manta i crispetes és perfecta. Us crida més mirar una pel·lícula d'estrena? Us podeu inscriure a Amazon Prime de franc per triar la que més us agradi i, fins i tot, podreu fer una marató de pel·lis o de sèries si us poseu d'acord!

Què et semblaria d'entretenir-te amb uns quants jocs de taula?

Quant de temps fa que no jugues al pòquer? I al parxís o a l'oca? Si et demanes què faràs avui, no t'ho pensis i treu les cartes o els jocs de taula que tens desats i organitza una competició amb els amics. Segur que us feu un tip de riure i només necessites una taula, quatre cadires i bona música de fons! Aquest pla en una casa rural no falla mai; si hi jugueu a casa vostra tampoc està gens malament quan vols estalviar.

Redescobreix la ciutat amb ulls de turista

Segur que tens un fotimer de llocs prop de casa que són un punt d'atracció per als turistes i tu ni tan sols els coneixes. Ha arribat l'hora de fer turisme a la teva ciutat! Programa una ruta i surt esperitat al carrer per mirar amb uns altres ulls allò que, diàriament, ja no et crida l'atenció. Les activitats gratuïtes amb amics, si són improvisades, molt millor!

Una matinada de rialles i de jocs amb el Twitch

Si fa fred i no teniu ganes de sortir de casa, què et semblaria una nit de videojocs i de tips de riure amb el Twitch? Twitch és la plataforma de live streamig o de retransmissió en directe més famosa i s'ha especialitzat a retransmetre videojocs, tot i que també ofereix altres menes de contingut. Milions de persones es troben en línia per interactuar i xerrar, i és una de les activitats gratuïtes amb els amics que es poden fer sense que ningú surti de casa.

Organitza un àpat participatiu

Si no us ve de gust d'anar a cap restaurant, no passa res. Menjar a casa no està gens malament si és amb els amics! Ara, perquè sigui més divertit, proposa que cadascú prepari la seva especialitat, i després compartiu els plats. O encara millor: organitzeu un concurs amb un premi sorpresa per a la recepta que obtingui més bona puntuació. Fins i tot pots fer àpats temàtics: cuina mexicana, asiàtica, vegetariana, postres o un monogràfic de pastissos i pans de pessic. No et fa venir salivera? N'hi ha que l'anomenen sopar de duc (o de traje en castellà): jo duc això, tu allò altre… L'elegància la fa la companyia. ;-)

I si improviseu un karaoke?

Pregunta-ho als amics, perquè potser n'hi ha algun que té un karaoke per organitzar una festa improvisada. Si no en teniu cap, no passa res. En podeu muntar un a partir de cançons de YouTube. Potser no destaqueu pels dots artístics o la potència de la veu, però segur que passeu una bona estona.

Un dia col·laborant amb un refugi d'animals

Sou amants dels animals? Us agradaria de fer alguna cosa extraordinària? Poseu-vos en contacte amb un refugi d'animals o una protectora i oferiu-hi els vostres serveis com a voluntaris per a qualsevol feina que els ajudi a tenir cura dels animals o a fer-ne difusió. Entre les coses que facis amb els amics, aquesta proposta és la que us deixarà més bon record.

Construïu plegats una càpsula del temps

En comptes de demanar-te què faràs avui, val més que et plantegis com serà la vostra amistat en el futur. Convoca els amics i construïu una càpsula del temps que expliqui per quin moment passa la vostra amistat actualment. Hi podeu ficar un diari de la data, una foto comuna, cartes personals, alguna cosa que us recordi l'últim viatge que vau fer plegats… Decidiu on desareu la capsa en què ho heu entaforat tot i comprometeu-vos a trobar-vos en una data determinada del futur per obrir-la i recordar el bon moment pel qual passava la vostra amistat.

Les activitats gratuïtes amb amics són una oportunitat magnífica per passar estones junts, riure a cor que vols i divertir-vos! I nosaltres t'ho volem facilitar al màxim amb una Subscripció PRIME, que et permetrà de gaudir d'una vida més còmoda les 24 hores del dia, cada dia de la setmana. Vols saber què és ser PRIME? Vol dir deixar estar les coses que no t'agraden i fer el que t'agrada. Que un altre faci tot el no et ve de gust mentre tu mires Amazon Prime de franc amb els amics ben tapat al menjador. Oi que sona bé?

Clica play i gaudeix d’aquesta llista.

També et pot interessar

Dia a dia

Lara Marín
#impúlsate

Els nostres productes