• 4 min de lectura

A la recerca dels millors regals de Nadal? T'ajudem a triomfar amb els regals per a la teva xicota, el teu xicot, els teus pares, els teus avis i fins i tot els regals dels nens. No continuïs escalfant-te el cap i apunta què has d'escriure a la carta al Pare Noel o a ses Majestats els Reis d'Orient.

“Les coses més importants de la vida no són coses”. Això diu un savi proverbi hindú. I encara que en moltes ocasions ens deixem portar pel materialisme, si ens aturem a pensar, estem convençuts que, entre el que més valores de la teva vida, no hi ha cap cosa material.

Els records, emocions, sentiments i sensacions viscudes amb les persones que més estimem, són el millor que tenim. Llavors, per què quan arriba el moment de pensar i buscar els regals de Nadal no regalem tot això?

Regals de Nadal

Com? Triant regalar experiències

Aquests regals inoblidables no ocupen espai, però ens omplen de felicitat. Lluny de ser un jersei més que posar a l'armari o una joguina que serà oblidada abans que compleixi el seu primer mes, les experiències romanen en el record i alimenten el nostre cor.

Va, no ens posem més ensucrats del compte! Però sí volem advertir-vos que, encara que estem a favor de demostrar l'amor que professem als nostres éssers estimats en aquestes dates tan entranyables, no som gaire partidaris de deixar-nos arrossegar pel fantasma del consumisme. Comprar per comprar mai ha estat el nostre estil i regalar experiències és una alternativa molt més sostenible i conforme a la nostra personalitat.

Claus per sorprendre

Si volem aconseguir regals inoblidables amb un efecte realment wow! cal treballar-nos-ho una mica. No creguis que amb qualsevol coseta aconseguirem el millor regal per a homes, dones o nens. Posa't les piles!

  1. Pensa en la persona (a qui li ho regales). Els gustos i edats de la persona que volem impressionar són primordials a l'hora de triar l'experiència que regalarem. Està clar que no és el mateix buscar regals per a la meva xicota o el meu xicot, que per als meus nebots.
  2. Fuig dels tòpics. Estem provant de ser originals, així que no val caure en el comodí de la targeta regal d'un massatge per a tothom. Això no significa que si realment creus que un massatge és el que més pot agradar, no t’hi llancis de cap.
  3. Adequa'l al pressupost. Somiar és gratis, però les experiències que regalem, en molts casos, cal pagar-les. Estableix un pressupost i obsequia sempre el que està al teu abast. Seria la bomba poder oferir un gran viatge per recórrer el Canadà, sí, però igual només podem permetre'ns una nit d'hotel a alguna localitat propera. I no passa res. De fet, regalar experiències és l'opció perfecta quan estàs pelat de pasta. Una experiència també és un passeig especial pel camp amb un pícnic, un dia sense mòbil o preparar un sopar a la teva pròpia casa.
  4. Treballa’t l'embolcall. Ja que el regal per ell mateix rarament es podrà gaudir en el moment, intenta que l'embolcall sigui atractiu. Tria un paper significatiu, posa-hi algun ornament, fica’l dins d'un globus, per exemple... i, si pots, intenta que el val, la targeta regal o la forma de transmetre l'experiència també sigui especial. Un ninot, un dibuix, una poesia, una cançó... deixa volar la imaginació!
  5. Si pots, diverteix-te tu també. Poden ser plans compartits. Depenent de qui regalis, això farà que tingui encara més valor que la mateixa activitat. Acompanyar els teus pares durant una classe de pintura, un taller de cuina o un vol en helicòpter ho farà encara més especial.

Algunes idees top

Recorda que sempre cal adaptar-se als gustos i aficions de la persona en qüestió, però et deixem alguns dels regals per a nens i grans que més acostumen a triomfar.

  1. Regals per a nens. Entrades per a un parc d'atraccions, una tarda de cinema, un passeig per un riu, una acampada o passar un dia en una granja.
  2. Regals per a adolescents. Entrades per al concertàs de la temporada, volar en un túnel de vent, una ruta en bici, fer ràfting o assistir al partit més esperat del seu equip preferit.
  3. Regals per als qui no paren quiets. Una excursió en quad, el lloguer d'un superesportiu, un baptisme de busseig, un curs de surf o tirar-se en paracaigudes.
  4. Regals per a gent tranquil·la. Entrades per a un musical o per al teatre, una sessió de fotos, una visita a un museu o un taller de ceràmica.
  5. Regals per a cuiner aficionat. Una degustació en un bon restaurant, un taller de cuina, una escapada gastronòmica, una tast (de gairebé qualsevol cosa) o una visita a una vinya.

Multitud d'opcions

T'hem convençut? Doncs per posar-ho en pràctica tens multitud d'opcions i totes són molt senzilles.

Els més mandrosos podran optar per les típiques caixes d'experiències. Cada vegada hi ha més marques i packs disponibles amb regals per a homes, dones, nens o fins i tot gossos. Tu decideixes el tipus d'experiència i qui rep el regal tria entre un ampli i desitjable llistat d'activitats diferents en la data i lloc que millor li convé.

Els més detallistes poden buscar un pla més específic i personalitzat en empreses locals o allotjaments determinats. Això sí, per no equivocar-nos és millor adquirir un bo o preparar un val que permeti la persona “regalada” organitzar-se segons la seva disponibilitat. Però res de deixar-ho passar, cal complir!

I quan toqui passar per caixa, triïs el tipus d'experiència que triïs, si utilitzes la nostra targeta de crèdit Visa Classic podràs seleccionar la modalitat de pagament que millor s'adapti a les teves necessitats. Ets més de pagar a final de mes o de fraccionar les teves compres? Descobreix aquí totes les possibilitats que a Tomamos impulso tenim per a tu.

També et pot interessar

Els nostres productes