• 4 min de lectura

Arriben els dies d'estiu i les ganes de passar més temps fora de casa, cosa que estem segurs emociona el teu amic pelut. I és que, són múltiples les activitats per a mascotes que pots realitzar en aquests mesos de bon temps.

Agafa paper i llapis i apunta les opcions que et deixem perquè puguis gaudir del sol i explorar nous llocs amb el teu fidel amic de quatre potes. T'animes a fer una escapada pet friendly?

Vacances amb mascotes

Dies de descans i platja

Durant aquests mesos, el nostre pla favorit és passar dies eterns ajaguts a la sorra gaudint del sol i el so del mar de fons, un pla ideal de cap de setmana amb mascotes, ja que per a ells suposa la llibertat absoluta.

Tanmateix, els gossos a la platja (així com els gats) no són una cosa que es permeti a tota la costa. Per això, el recomanable és consultar el lloc web o la pàgina oficial del municipi que desitges visitar per estar al corrent de les restriccions.

Una altra opció és utilitzar aplicacions mòbils com "Gudog Beach" i "Platges Canines", i recorda que la majoria acostumen a permetre-ho només durant un parell d'hores al dia. Tanmateix, estem segurs que val la pena per gaudir d'un increïble cap de setmana amb mascotes.

Algunes de les opcions que accepten gossos a la platja són la Rubina a la Costa Brava, la de Pineda a Barcelona, la de Portuondo al País Basc, la de les Salines a Múrcia i Camposoto a San Fernando.

Natura en estat pur

A més de l'opció de passar el dia amb els gossos a la platja, una altra de les millors activitats amb mascotes per a aquests mesos de calor és refugiar-se a la muntanya o en algun entorn natural. Aquí tens algunes idees per esprémer aquesta alternativa al màxim:

  • Conèixer la muntanya. Un dels millors plans amb gossos i gats és que t'acompanyin a explorar senders envoltats de natura. Només has de revisar quines reserves naturals o parcs nacionals ho permeten.
  • Pícnic al camp. Una altra bona opció per aprofitar un divertit cap de setmana amb mascotes és ajuntar diversos amics, un cistell amb entrepans i deixar-se portar. No t'oblidis de portar una pilota o un frisbee!
  • Anem d'acampada. Una de les millors eleccions per a les vacances amb la teva mascota és portar-la a acampar amb tu a algun lloc impressionant a la muntanya. Estem segurs que li agradarà tant o més que a tu!
  • Activitats per la ciutat. Pots provar de conèixer algun parc bonic per passejar, així com revisar a quines terrasses i botigues permeten entrar amb animals, com la Gatoteca a Madrid. Et sorprendràs de tots els que hi ha!

A posar-se en forma

Si bé sabem que vols relaxar-te aquests mesos i no fer res, també venim a oferir-te alguns plans amb gossos amb els quals estar actiu. Això sí... no t'oblidis d'hidratar-te i hidratar-lo/la bé!

  • Anar en bicicleta. Si ets amant de les dues rodes, has de saber que existeixen accessoris especials, com cistelles o remolcs per transportar la teva mascota de manera segura.
  • Entrenament caní. L'estiu és el millor moment per fer plans amb gossos que impliquin moviment com ara agility, flyball o disc dog, ja que a més fomentaran el vincle entre ambdós.
  • Esports aquàtics. Si ets un enamorat de l'aigua, pots provar de fer una escapada pet friendly al mar o a algun riu per fer caiac o paddleboarding junts. De fet, molts llocs ofereixen lloguer d'equips.
  • Córrer al vent. Una de les activitats per a mascotes més comuna és sortir a córrer junts en el que es coneix com a canicross i el funcionament del qual és lligar-lo a tu mitjançant un arnès i una línia d'estirada.

Ja ho veus. No importa si ets més del team platja o del de muntanya. Hi ha múltiples opcions perquè gaudeixis d'una escapada pet friendly molt entretinguda. Ja no tens excusa per quedar-te a casa passant calor!

Això sí, el més important per gaudir de qualsevol dels plans que hem proposat és contractar l'assegurança de mascotes Mascotsegur que ofereix cobertura a tot el país per a intervencions quirúrgiques, estades i assistència veterinària.

També et pot interessar

Els nostres productes