• 4 min de lectura

Ets dels qui celebra l'amor el 14 de febrer, per Sant Jordi o durant tot l'any? Encara que reneguis d'aquesta data marcada amb un cor al calendari com el dia dels enamorats, sempre és un bon moment per demostrar els teus sentiments a la teva parella.

Siguis o no de l'escola romàntica, disposis o no d'alguns diners estalviats i tinguis l'estat civil que tinguis... Et portem alguns suggeriments de plans i regals per a Sant Valentí amb els que quedaràs millor que bé. Això sí, et demanarem temps i implicació. Per sorprendre per Sant Valentí la teva parella cal treballar-s’ho una mica. El típic ram de roses comprat a la floristeria de la cantonada està bé, però si l'acompanyes d'una carta on obris el teu cor guanyarà molt. Vols idees romàntiques? Només has de continuar llegint.

Idees per sorprendre per Sant Valentí

Sorpreses de bon matí

No hi ha millor forma de començar el dia que amb un esmorzar al llit. Ja sigui el dia dels enamorats, el vostre aniversari, el seu aniversari o una data qualsevol. És una cosa molt senzilla, però que sempre triomfa.

Un cafè, un suc, fruita, torrades... Pensa què li agrada a la teva parella, però només traslladar l'esmorzar habitual al llit, ja serà el pla dels plans de Sant Valentí. Això sí, actua amb previsió i mira de tenir-ho tot el més preparat possible per avançat per fer el menor soroll possible. Així la sorpresa serà més gran.

Si et sembla que aquesta opció està molt trillada, pots buscar altres idees romàntiques perquè la teva parella comenci el dia amb un somriure. Què et sembla omplir el bany de globus o deixar notetes d'amor per tota la casa? Per sorprendre per Sant Valentí només cal posar-hi una mica d'imaginació.

“Curra’t” un dinar o un sopar

Continuem amb plans de Sant Valentí relacionats amb el menjar. Reserva taula a algun restaurant especial o, millor encara, encarrega't tu de preparar el menú. Segur que hi ha quelcom de cert en allò que diu que les parelles també se les enamora per l'estómac. A tots i totes ens agrada que ens cuinin 😉

El moment del dia és igual. Tendim a pensar que els sopars, sota la llum de les espelmes (encara que per a això cal posar-les), són més romàntics. Però aparèixer a la feina del teu noi o noia amb una invitació a dinar o a un simple cafè, encara que sigui un pícnic ràpid al parc de davant de l'oficina, també pot ser una gran idea. Si et decantes per aquesta última opció, en aquest article pots trobar algunes recomanacions per preparar el pícnic perfecte.

Recrear la primera cita

Si volem anar un pas més enllà, converteix la vetllada en una recreació de la vostra primera cita. Encara la recordes? Si han passat molts anys és probable que el lloc en qüestió ja no existeixi, però sempre pots transformar la teva casa és aquest lloc únic. Una pista de bitlles, una cafeteria, una pista de patinatge o el restaurant més distingit de la ciutat. Ambienta el saló o qualsevol altra habitació amb decoració similar a la d'aquest entorn i busca detalls que puguin fer-vos retrocedir a aquell moment. La música serà un dels teus aliats més bons perquè el 14 de febrer viatgeu en el temps.

La gimcana de l'amor

Qui diu que els jocs són només per a nens? Si vols riure alhora que demostres el teu amor, prepara una divertida gimcana plena de pistes i proves. Depenent del temps que tinguis tant per preparar-la com per al desenvolupament del joc, pots organitzar-la a casa (en una casa hi ha moooolts més amagatalls dels que et pots imaginar: la teva novel·la favorita, l'envàs d'un ingredient determinat, el calaix de la roba interior...). No obstant això, una altra magnífica opció és recórrer els carrers de la teva ciutat a través dels llocs més emblemàtics de la vostra relació. La pista final pot portar a un sopar, un spa o a la tranquil·litat de la vostra habitació. Són molts els plans de Sant Valentí amb què posar la cirereta.

Àlbum de records

Per als que tingueu ganes de donar un “paquetet” i no vulgueu caure en els típics regals de Sant Valentí completament impersonals, us portem una opció molt entranyable. Busca una llibreta ben gruixudeta (la previsió és que aquest amor ens duri molt, moltíssim, no?) i segueix les següents idees romàntiques: enganxa algunes fotos dels viatges o moments quotidians que hagueu viscut junts; escriu algunes reflexions o anècdotes i afegeix entrades, pamflets, retallades de teles o altres objectes que puguin formar part de la vostra història... i deixa pàgines en blanc, moltes, per tal d’omplir-les amb tot el que us queda per viure encara després d'aquest dia dels enamorats.

Munta un vídeo romàntic

Una altra opció molt xula per sorprendre per Sant Valentí és muntar una breu pel·lícula amb fotos i vídeos dels vostres millors moments. Gairebé tots els ordinadors tenen programes d'edició de vídeos molt senzills de manejar. Tria una plantilla, afegeix el contingut, busca la música perfecta (segur que teniu la vostra cançó especial), i no oblidis incorporar algun missatge, escrit o locutat amb la teva pròpia veu.

Si els programes d'edició se’t resisteixen, no descartis aquesta opció. Hi ha diferents apps que et munten vídeos senzills molt reeixits també. Segur que ho veureu en bucle una vegada i una altra!

Regala experiències

Una escapada per a dos, volar en globus, un taller de cuina... A Tomamos impulso som molt fans de les experiències. Ja t'ho explicàvem en aquest altre post, que et pot servir d'inspiració si vols trobar regals de Sant Valentí per fabricar més records amb la teva parella. Així fa goig regalar pel 14 de febrer o per qualsevol altra data!

Ja has vist que hi ha multitud d'opcions i que la majoria es poden ajustar al pressupost que tinguis. Però si et ve de gust un caprici amb la teva parella, organitzar un viatge o qualsevol altra sorpresa una mica més costosa, a Tomamos impulso t'ajudem a aconseguir-ho amb Crèdit disponible. Finançament ràpid amb unes condicions excepcionals. Somia sense límits!

També et pot interessar

Els nostres productes